zaterdag 19 mei 2012

Voordelen van MT4 Trade Copier

Het wordt steeds meer en meer populair voor een leek om beroepen van professionals kopiëren wanneer ze zelf niet in staat zijn om succesvol te handelen. Dit geeft ook de professionele handelaren een kans om meer geld te verdienen door de verkoop van hun signalen. De MT4 Trade Copier is een sterk instrument dat accounts van Metatrader 4-aansluiting kopieert automatisch. Sinds de afronding van deze taak handmatig is heel overweldigend, wordt het gereedschap goed ontvangen en gewaardeerd door amateur-handelaren. Met behulp van de tool helpt ook om een ​​deel van het risico te nemen uit de handel. Dit account copier EA heeft de mogelijkheid om door te gaan kopiëren van zeven dagen per week, 24 uur per dag, een handel op een moment. Het heeft de capaciteit om onbepaald aantal accounts te kopiëren naar een account.

De handel copier heeft ingebouwde tools die het mogelijk maken voor meerdere aanpassingen, zodat hoeveelheden geld worden verhandeld kan worden verhoogd of verlaagd, onafhankelijk van het signaal provider. Terwijl elke account wordt individueel aangepast, kunt u manuele bevestiging worden aangevraagd door het afsluiten van de handel in functies. De aanbieder krijgt een automatische melding en er is geen noodzaak om de belegger rekening te passen. Er zijn verschillende opties voor het beheren van geld op te bouwen inch Het is mogelijk om een ​​account handel te hebben met een vast veel terwijl een andere is de handel met een percentage risico.

De schoonheid van deze MT4 Handel Copier ligt in de eenvoud. Het enige dat nodig is, is het bezit van een investeerder wachtwoord, en de signalen mechanisch te ontwikkelen. De computer doet het werk, zelfs als niemand controleert het. Deze copier maakt zelfs transacties te keren van een rekening die aan het verliezen is weer handel en geld te verdienen. Enkele van de andere tools zijn de TradeServer plugin en aangepaste programmering. Wanneer een belegger in het bezit is van de wachtwoorden van meerdere aanbieders van signalen, kan deze handel copier te kopiëren ambachten uit al hun accounts in een account. De software steekt waarschuwingen met betrekking tot veranderingen op de Metatrader rekening zonder ooit het openen van de locaties.

Account copier EA kunnen verbindingen te maken in meer dan een Metatrader 4 servers en dan naar voren aanvragen. Ook het ontwerp van de rekening copier EA minimaliseert de handel in risico's voor de makelaar en biedt liquiditeit. Handel en de uitvoering daarvan is geautomatiseerd en de bevestiging wordt op afstand gedaan. De aangepaste programmering functie voor de MT4 Trade Copier is uitzonderlijk. Het maakt het mogelijk het scheppen van hoogwaardige adviseurs te beginnen met de meest eenvoudige tot zeer complexe. Het kan groeperen verschillende indicatoren in een met visualisaties die zijn zeer gebruiksvriendelijk. Andere bestanddelen zijn aangepaste scripts, het genereren van signalen, documentatie en nog veel meer opties. Het enige dat nodig is om de software te gebruiken is Windows 2000, XP of Vista, en Metatrader 4.0.

De MT4 kopieermachine maakt het mogelijk om precies te zijn in hun vak bij het hanteren van meerdere accounts. Daarnaast voorkomt menselijke fouten bij het dubbele informatie en om het af te maken is het zeer gemakkelijk te gebruiken. Dit is een must item hebben voor iedereen die in forex trading.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.