maandag 14 mei 2012

Binaire Opties PRO-signalen Maak 75% rendement per uur Trading Forex, aandelen, grondstoffen en indices!

Binaire Opties PRO Signalen Team: Als abonnee op onze Binary Opties Pro Signalen (BOPS) programma, we wilden gewoon om u een snelle update op donderdag, de afgelopen week, vrijdag de signalen, en waarom Binaire opties met vaste risk / reward zijn een geweldige manier voor de handel.

1) Donderdag was geen goede dag. Echter, de afgelopen 2 weken waren goed.

donderdag zag een enorme en onverwachte stap in de prijzen van de grondstoffen die getroffen prijzen van aandelen, valuta, en de bredere markten. Het is jammer als we meer verliezers dan winnaars op een dag, maar moet je een slechte dag in perspectief te zetten als de handel is een marathon niet een sprint, als je wilt om consequent geld te verdienen met de BOPS signalen.        

Donderdag: 1 winnaar van de 6 trades = 17% nauwkeurigheid

Voor de week: 8 winnaars van de 16 transacties = 50% nauwkeurigheid

Voor de laatste 2 weken: 16 winnaars van de 24 transacties = 67% nauwkeurigheid

Om dit in perspectief te zetten, 67% (dat is iets minder dan onze 12 maands gemiddelde nauwkeurigheid) betekent dat je 2 van de 3 winnende trades gemaakt op gemiddelde, dat is beter dan vrijwel elke andere regeling voor de handel of signaal beschikbaar.

2) Sommige dagen hebben we geven geen signalen als gevolg van extreme marktomstandigheden.

vrijdag 6 mei, is Non-Farm Payroll Day (NFP Day) dat is een zeer belangrijk nieuws is de aankondiging dat de financiële markten vrijwel altijd beweegt in extreme mode. Voor het voorspellen van de richting en / of afstand die prijs zal bewegen, met name in het licht van de huidige markt conditie is te veel risico te nemen naar onze mening. Behoud van uw kapitaal en het maken van "hoge waarschijnlijkheid" verhandelt is wat de BOPS service is over.

Dit is waarom sommige dagen (2 of 3 per maand) onze software niet-signalen als de "news filter" te genereren wordt het systeem uitgeschakeld voor die dagen dat nauwkeurige voorspelling vrijwel onmogelijk is. Donderdag was een voorbeeld van wat extreme prijsbewegingen kunnen doen om de handel resultaten, maar er was geen mogelijkheid voor de software om te kunnen voorspellen zou het een van die dagen. Vrijdag is voorspelbaar. Geen signaleert deze vrijdag.

3) Er zijn redenen waarom Binaire opties zijn de beste op de markt voor de handel.

Succesvolle handel komt altijd neer op risico vs beloning. In de handel binaire opties heeft u de mogelijkheid om uw risico en uw loon ingesteld op elke transactie. En via B.O.P.S. dienst, is het redelijk om een ​​winnende gemiddelde nauwkeurigheid verwachten dat over een langere periode van tijd.

Deze combinatie van het beheer van uw risico en beloning evenals het hebben van veel meer winnaars dan verliezers kunt u de mogelijkheid om echt goede resultaten te produceren.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.