maandag 14 mei 2012

Business Marketing: Waarom uw Schrijven van het artikel Promotie Sucks

Met behulp van artikel schrijven op het internet naar internet website en bedrijf te promoten in de mode vanwege de vraag van de belangrijkste zoekmachines, (in het bijzonder Google.com) die een website moet one-way links te hebben om link populariteit hebben en de kans op het krijgen van een hoge page rank en top 10 ranking.

Veel webmasters en online ondernemers begon te schrijven en het plaatsen van artikelen op duizenden artikel directories en websites.

Na een paar jaar van dit artikel schrijven manie, vele internet marketeers een bittere waarheid ontdekt: ook al hebben ze geschreven en gepost vele artikelen over onderwerpen die relevant zijn voor hun online bedrijven en hebben verkregen honderden op een manier links, waren ze nog steeds niet krijgen hoge pagina rangen en top 10 rankings (zoals beloofd door de zoekmachines.)

Zelfs in een aantal gevallen waar een paar internet marketeers merkte een lichte stijging van de page rank en top 10 ranking, verdwenen ze na een paar maanden bij de zoekmachines hun database bijgewerkt.

Veel internet marketeers en website eigenaren begon af te vragen wat er mis kan zijn met artikel schrijven promotie en waarom het werd niet het genereren van overstromingen van de website van trafieken zoals het moest.

De redenen zijn:

Veel van de artikel directories waar ze plaatsen hun artikelen nauwelijks het bevorderen van hun directory's.

Als ze dat niet doen, dan de artikelen niet worden blootgesteld aan de zoekmachines om te worden gevonden als de vooruitzichten zoeken naar informatie over de producten en diensten met behulp van de zoekmachines.

Als mensen willen om online te winkelen, de meeste niet naar artikel directories.

In plaats daarvan gebruiken ze de zoekmachines om te zoeken naar wat zij wensen.

Als uw artikel over een product of dienst, die u het bevorderen, lijkt niet tot de top 20 zoekmachine resultaten, kunt u ontvangt geen trafieken op alle.

Het is mogelijk dat vrijwel niemand wordt uw artikelen te lezen.

Als dat zo is, kun je hoe je een website trafieken van hen?

Waarschijnlijk de enige mensen die naar artikel directories zijn andere internet marketeers die gaan daar hun eigen artikelen te plaatsen.

En ze moeten newbies.

De oldtimers gebruik Artikel poster software om automatisch plaatsen hun artikelen.

En zelfs als zowel de beginners en old timers tijd hebben om uw artikelen te lezen, tenzij uw artikelen op de homepage, in de voor-pagina of op de top van de andere artikelen, zullen ze niet zien of lezen.

De meeste artikel directories hebben honderden duizenden artikelen in honderden verschillende onderwerpen.

Niemand zal de tijd hebben om deze honderdduizenden artikelen te lezen en de voldoende belang om naar uw website, en niet te vergeten het plaatsen van een bestelling voor uw producten of diensten.

De meeste van deze mensen zijn webmasters en internet marketeers proberen om artikelen te plaatsen op one-way links te genereren naar een hoge pagina gelederen te krijgen.

Ze zijn niet gericht prospects of kopers voor uw producten / diensten, omdat ze verkopers!

Dus zelfs als uit nieuwsgierigheid ze uw website zien op de voorpagina (homepage) en klik op en ga daar het onwaarschijnlijk is dat ze bij u kopen.

De reden hiervoor is dat zelfs als je hebt wat deze nodig hebben, zoals een website promotie software, zullen ze waarschijnlijk de voorkeur aan uw software te klonen en hun eigen en brengen het maken en rijk worden dan om het te kopen van je.

Bovendien zijn de meeste webmasters en internet marketeers hebben honderden websites en hebben geen tijd te verliezen het lezen van andere volkeren artikelen.

En is de kans groot dat ze al kan het onderwerp dat je schrijven over weten.

By the way, niet alleen omdat uw artikel is op de top of in de voorpagina van de website nog niet zeggen dat het automatisch zal worden gelezen en de lezers zal trekken naar uw website.

Uw artikel moet informatief, interessant en relevant zijn voor wat de lezer is op zoek naar om genoeg interesse in hem te genereren / haar te klikken en ga naar uw website.

Trouwens, op uw website, moet u precies wat hij / zij wil en moet terecht worden geprijsd voor hem / haar om een ​​bestelling te plaatsen.

Alsof dit niet genoeg problemen, de zoekmachines zijn erg lastig.

Ze eisen dat je one-way links te krijgen, zodat ze kunnen overwegen je een autoriteit website, zodat ze kunnen je een hoge page rank en omvatten je in de top 10 ranglijst, zodat je kan beginnen krijgt website trafieken van hen.

Dus, je schreef vele artikelen en gepost op het artikel directories.

In ongeveer een week publiceerden zij hen en u wordt automatisch one-way links kreeg van honderden websites.

Maar in plaats van de zoekmachines ter ere van hun belofte, dan zouden ze verklaren dat je honderden artikelen en one-way links zijn dubbele artikelen en links en dus ongeldig en zodat ze niet zouden geven u de hoge pagina gelederen en top 10 ranking die ze beloofd .

Dus, ervan uitgaande dat u hebt opgesteld, en het plaatsen van dagelijkse artikelen voor ongeveer 1 jaar, tegen die tijd je waarschijnlijk zou op zijn minst 20.000 websites hebben met uw artikelen er gepubliceerd en duizenden van een weg links.

Maar om je afschuw, zou je ontdekken dat de zoekmachines niet van deze duizenden links te herkennen en als u uw links gecontroleerd met hen, zou je geschokt aan die merken uit ongeveer 1000 links, ze misschien hebben herkend kan zijn 10 links, terwijl de rest werden beschouwd als dubbele en ongeldige.

Daarom, als gevolg van al deze problemen, zou het veilig om te concluderen dat het gebruik van artikel schriftelijk aan uw website en online bedrijf te promoten dood is en niet meer werken?

Nee

Het werkt nog steeds.

Maar je moet weten en een paar creatieve wendingen toe te passen om het te doen.

Hier zijn een aantal van hen:

(1) Bij het schrijven van een artikel, kies een onderwerp, dat een massa-aantrekkingskracht heeft, zodat honderdduizenden mensen zullen zoeken naar de informatie, die zou leiden naar uw artikel te vinden in de zoekmachines.

(2) De artikelen, die de meeste mensen schrijven, zijn verschrikkelijk.

De reden hiervoor is dat veel mensen niet zijn natuurlijke schrijvers.

Ze zijn gedwongen om artikels te schrijven, zodat ze kunnen gebruiken om hun websites en online ondernemingen te bevorderen.

Daarom, als je niet een natuurlijke creatieve en interessante schrijver, huur een en geef hem / haar de onderwerpen en trefwoorden die relevant zijn voor uw websites op korte, informatieve en interessante artikelen voor u te schrijven.

Er zijn zo veel goede diensten online.

Er zijn een aantal artikel promotie diensten, die uw artikelen zullen voor u plaatsen tegen een kleine vergoeding.

Dus, kunt u uw artikelen professioneel geschreven en professioneel geplaatst tegen een kleine vergoeding en slagen snel in het gebruik van artikel schrijven en promotie zo effectief website en internet business marketing strategieën.

Als u een probleem het vinden van goed artikel schrijven en plaatsen van diensten, neemt u dan ons GRATIS krachtige marketing e-book PRAGMATISCHE MARKETING van onze website naar de lijst van het beste artikel het schrijven te krijgen, detachering en promotie diensten: (Ga naar: http:// maychic.com / affprograms.htm)

(3) Of je schrijft het zelf artikelen of je gebruikt artikel het schrijven van diensten, moet u ze zijn sterk geoptimaliseerd met relevante zoekwoorden, die betrekking hebben op uw website.
Kies zorgvuldig uw zoekwoorden, omdat ze zijn wat zal helpen uw artikelen worden geïndexeerd door de zoekmachines en ook zichtbaar maken en te rangschikken op top 20 zoekmachines resultaten.

Als je niet weet hoe u uw artikelen naar behoren te optimaliseren of niet weet wat de technieken van zoekmachine optimalisatie, ga dan naar onze website hierboven en ook in het auteurs resource vak aan het eind van dit artikel om onze GRATIS krachtige marketing e- boek, pragmatisch MARKETING

(4) Zorg ervoor dat u een pakkende het oog springende titel gebruiken en ook samen te vatten wat het artikel over gaat aan het begin van het artikel.

Dubbelklik controleren en alle grammaticale fouten voordat je een bericht plaatst uw artikel te corrigeren.

(5) Dont schrijven naar uw lezers te behagen.

Kopieer niet andere volkeren inhoud.

Schrijf je eigen mening te geven over de onderwerpen.

Maak je geen zorgen als uw lezers zullen graag uw mening of niet.

In feite, hoe minder uw mening populair zijn, zal het aantrekkelijker uw artikelen te zijn en des te meer risico's, links en trafieken krijgt u van hen, omdat ze zijn origineel en fris.

Mensen zijn verslaafd aan iets nieuws, dus hoe meer uw ideeën zijn origineel, lijken nieuw en anders, zal de meer populaire uw artikelen te zijn en hoe groter de kans dat ze worden gelezen zal worden en ook hoe meer je krijgt website trafieken.

(6) Houd uw artikelen korte, directe, warm, fris, zoet en humoristisch, zodat de mensen zullen genieten van ze te lezen en aan te bevelen ze aan hun vrienden.

Om de duplicate content straf door zoekmachines zo te overwinnen en hen dwingen om al uw artikel links te herkennen en geeft u de hoge page rank en top 10 ranking voor je artikelen en websites, die je verdient, ga dan naar onze website en download onze GRATIS KRACHTIGE Marketing E-book, pragmatisch marketing, om de SECRET te leren.

(7) Dien uw artikelen alleen op artikel directories met een hoge pagina gelederen, omdat deze zijn degenen die het bevorderen van het artikel directories waar uw artikelen hebben een betere kans dat je wordt geïndexeerd door zoekmachines en het krijgen van de blootstelling en gevonden worden, zodat ze de website trafieken te genereren en bezoekers naar uw website.

(8) Nadat u zich aanmeldt op het artikel mappen en accounts aanmaken, moet u uw website adressen in te voeren in uw auteurs pagina.

Zorg ervoor dat uw auteurs pagina te bevorderen en te dienen bij alle boeken markering websites, zodat uw auteurs pagina beginnen te verschijnen in de zoekmachines en door dit te doen, zouden ze ook verhogen de pagina rangen en posities van uw artikelen, omdat de overzicht van uw artikelen worden meestal gekoppeld aan uw auteurs pagina op het artikel directories.

Zolang uw artikelen hoge page ranking, maximale blootstellingen en zijn te vinden in de zoekmachines zoekresultaten in de top 20 lijsten door mensen die zoeken naar informatie of winkelen te krijgen, krijg je website trafieken en bezoekers en het genereren van omzet.

Dus, naast het schrijven en plaatsen van de artikelen, moet je hard werken om ze te promoten voor uw artikelen om een ​​maximale blootstelling te krijgen!

Voor meer informatie over andere ongewone gladde strategieën ter bevordering van weinig bekend bij het publiek om u te helpen geef uw artikelen maximale blootstellingen en zo overspoelen uw website met trafieken en bezoekers, ga dan naar onze website hierboven en ook in het auteurs resource vak aan het eind van deze artikel om onze GRATIS krachtige marketing e-book, pragmatisch MARKETING

Kan deze ideeën en inzichten in artikel schrijven en promotie, website marketing, business reclame, website verkeer geheimen, website trafieken, internet marketing geheim, website promotie ideeën, online business marketing, website verkoop, internet business promotie, internet business reclame u helpen om te vergroten uw website trafieken en verkoop.

Hieronder staan ​​voorbeelden van zeer geoptimaliseerde en krachtige pagina's met artikelen die u kunt gebruiken als model, indien u dat wenst:

http://www.associatedcontent.com/user/22171/ikey_benney.html

http://www.associatedcontent.com/article/202882/foreign_currency_trading_the_joy_of.html

http://www.associatedcontent.com/article/65113/tmt_power_secrets_the_hidden_forbidden.html~~V

http://www.buzzle.com/authors.asp?author=2052
 


http://www.buzzle.com/articles/online-affiliate-program-why-most-people-fail.html



http://ezinearticles.com/?expert=I-key_Benney

http://EzineArticles.com/?id=516297

http://ezinearticles.com/?id=516306

http://members.ezinearticles.com/author-tools/?type=stats&id=1807&pass=xXURu1BWK7DW2

http://members.ezinearticles.com/author-tools/?type=recommend&id=1807&pass=xXURu1BWK7DW2

http://users.search-o-rama.com/Article145061.htm

http://users.search-o-rama.com/Article145065.htm

http://searchwarp.com/Author7288.htm

http://searchwarp.com/Search.asp?search=i-key+benney&type=Search+Articles~~V

http://www.ideamarketers.com/syndicated/author.cfm?writerid=9656

http://www.ideamarketers.com/library/profile.cfm?writerid=9656

http://www.goarticles.com/cgi-bin/author.cgi?C=6086

http://www.goarticles.com/cgi-bin/showa.cgi?C=449984


 
http://www.amazines.com/view_author.cfm?authorid=179&Author=Ikey+Benney

http://www.articles-hub.com/index.php?author=10&full=1

http://www.mjmls.com/bulletin/article-5409.html

http://www.articlesbase.com/authors/ikey-benney/8392.htm
 
http://www.articlepros.com/author.php?Ikey+Benney

http://www.voy.com/122147/1842.html

http://www.a1articles.com/author_1_279.html

http://www.voy.com/122147/1802.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index2.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index3.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index4.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index5.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index6.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index7.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index8.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index9.html

http://mscsrrr.com/asp/business/index10.html

http://www.associatedcontent.com/article/65113/tmt_power_secrets_the_hidden_forbidden.html?page=5
 
http://www.vectorpedia.com/news.php?CatID=48&ArtID=71271

http://www.internetseer.com/services/article.xtp?id=26229

http://www.augustmystery.com/MysteryFiles/39enlightenment.html

http://www.freepersonalprofiles.com/article_89.html

http://www.articlebeach.com/article65186.html

http://www.adit.us/forex_trading_investment_secret_of_the_rich_and_powerful.php

http://info.onlinebuffalo.com/printer_forex_day_trading.shtml

http://www.article-wiz.com/finance-articles/Forex_Trading:_Inves.html

http://www.shaunkidd.com/Loving_Relationship.html

http://www.google.com/search?hl=en&q=site% 3Amscsrrr.com & btnG = Google + Search

http://www.article-wiz.com/online-business/Internet_Income_Oppo.html
 
http://www.nicelahore.com/articles.php?CatID=6&ArtID=3666

http://www.articledestination.com/Article/Forex-Trading-eBook--Secret-To-Getting-Rich-From-Home/8719

http://www.mjmls.com/bulletin/article-4971.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-4945.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-4944.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3961.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3961.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3826.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3600.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3600.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-3576.html

http://articles.simplysearch4it.com/article/35906.html

http://www.mjmls.com/bulletin/article-5053.htm

http://www.voy.com/122147/1931.html?z=1

http://www.blancotex.com/articles.php?CatID=21&ArtID=29755

http://mscsrrr.blogspot.com/2006/09/10000-automated-multiple-streams-of.html

http://www.dzone.com/links/how_to_get_out_of_debt_fast_without_selling_your.html



http://www.exec-club.com/free-information/finance/Forex_Trading:_Inves.html



http://build-an-ebusiness-on-a-shoestring.com/asys/output/Internet_Income_Oppo.html

http://www.freeforexguide.com/Forex_Trading_Investment_Secret_Of_The_Rich_And_Powerful.php



http://www.swaption.com/Forex_Trading_Investment_Secret_Of_The_Rich_And_Powerful.php







http://www.bizsum.com/biz_articles/Sales-The-Secrets-Of-Super-Salesmanship-Exposed.php





http://www.associatedcontent.com/article/202882/foreign_currency_trading_the_joy_of.html



http://www.advancingwomen.com/women2/time-and-space-new-meanings-for-old-concepts-of-reality.php







http://www.tradercurrencies.com/forex-trading-investment-secret-of-the-rich-and-powerful.html





http://www.getmyarticles.com/articles/ECommerce/Web_Marketing_19282.html



http://www.aarcmedia.com/article-76.shtml

http://www.stock-software.com/stockmarketarticles.php?CatID=21&ArtID=29755

http://almalabs.com/articles.php?CatID=28&ArtID=47491

http://almalabs.com/articles.php?CatID=28&ArtID=47491

http://www.broadbanddsl.in/articles/onlineshoppingthejoyofonlineshopping.htm














 

http://users.search-o-rama.com/Article225317.htm

http://users.search-o-rama.com/Article225316.htm

http://users.search-o-rama.com/Article225314.htm

http://users.search-o-rama.com/Article225309.htm

http://i-newswire.com/pr105399.html

http://www.free-press-release.com/news/200705/1180459054.html





http://www.goarticles.com/cgi-bin/showa.cgi?C=523067

http://www.goarticles.com/cgi-bin/showa.cgi?C=509873

Copyright Info:

Dit artikel is auteursrechtelijk beschermd en u kunt dit artikel te publiceren op uw website, in uw e-zine (nieuwsbrief, blogs) of stuur het naar een vriend, zolang je behoudt de auteurs resource vak, met inbegrip van het website-adres, en zich onthouden van het veranderen van de inhoud of het gebruik ervan in een re-richting manipulatie regeling.

Indien u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dan kunt u kopiëren en gebruiken dit artikel.

Iemand die deze aandoening zullen worden onderworpen aan juridische stappen te ondernemen en de betaling van schadevergoeding wegens schending van onze auteursrechten.
Dank je wel.

Ikey Benney




Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.