donderdag 3 mei 2012

Lachen is beste medicijn - Funny Video's kunnen bijdragen tot het herstel Gelach

Heb je het vermogen verloren om te glimlachen en te lachen en om gelukkig te zijn?

In de afgelopen jaren, hebben veel mensen een reden om te lachen en gelukkig te zijn omwille van hun investeringen. Met de brullende stier super rally op de kaarten in de aandelenmarkten, veel beleggers over de hele wereld hebben alle reden om te lachen en blij zijn met de manier waarop hun aandelenkoersen gingen, omdat de enige richting aandelenkoersen waren op weg was op. Maar zodra de subprime hypotheken markt daalde, en huisvesting beleggers konden hun leningen af ​​te betalen, veel Amerikanen verloren hun vermogen om te glimlachen. Miljarden dollars werden geveegd de aandelenmarkten, de futures-markten en forex markten. In plaats van een glimlach, was er een van een kwijnende geest, in plaats van lachen, was er een diep gevoel van onheil en pijn.

Heb je het vermogen verloren om te lachen en te lachen en om gelukkig te zijn?

Het is een trend die de ontwikkeling in het streven naar het verhogen van een familie en in het streven van het zelf prestatie, de meeste ouders werken en zijn inkomen. Als je een moeder, voel je de enorme druk van het proberen om te gaan met werk en met de eisen van de kleine kinderen thuis en op school. In de drukte van de drukte van het dagelijks leven, heb je verloren dat vermogen om te glimlachen, en om een ​​goede lach te genieten?

Soms is het niet alleen de omstandigheden die ons door het leven te leven zonder de mogelijkheid om dingen te zien in een helderder licht en een moment van lachen genieten.

Onlangs las ik in de krant dat er nauwelijks een vrouwelijke tv-persoonlijkheid, die zou het om de schoonheid programma van de geldige televisie als ze meer dan 50 jaar, tenzij heeft ze botox om haar te helpen handhaven van een gevoel van jeugdigheid. ... maar die kan haar uiterlijk verstijft, en het maken van haar niet in staat om een ​​gevoel van natuurlijke glimlach en gelach te laten zien. Terwijl ik weet niet hoe waar dat is, kunnen we in ons streven naar een gevoel van schoonheid, verliezen ons vermogen om te glimlachen en lachen natuurlijk naar keuze.

In plaats daarvan werd ik getroffen door de kracht van de lach en vrolijkheid elke zondag, toen ik constateerde een zeer oude dame in de kerk, die schijnbaar was doordrongen van de mogelijkheid om te glimlachen en lachen. Ze zou worden met een lach op haar gezicht, terwijl ze begint te dansen rond de kerkbanken van de kerk, zwaaiend met haar scraf in de lucht, zich niet bewust van alles wat er aan de hand - en naar haar zin. Alles wat ze getoond was een gevoel van vrolijkheid en vrijheid - vrijheid van de zorgen van deze wereld, toen ze begon zichzelf te verliezen in een diep gevoel van aanbidding en van het lachen .

Moeten we triggers om ons te helpen terug te krijgen de mogelijkheid om te lachen en te lachen? Immers, het is niet alleen voedsel dat is het kruid van het leven, maar het lachen maakt de lasten licht.

overal Kijk om je heen als je gaat over je werk vandaag. Zie schoonheid en het leven in de dingen om je heen. Zie liefde in de gebeurtenissen die zich voordoen om je heen, en vergeet niet te glimlachen en te lachen. Is er iets vreemd en vreselijke gebeurde tot dag te zorgen dat u verdrietig? Kijk naar de lichtere kant van de zaak en glimlach. U vindt de lasten lichter. Lach en de hele wereld zal lachen met je mee. Gewoon beginnen te leren om te lachen door bewust te kijken komische video's, en grappige films en bij het zien van de lichtere kant van de zaak voor elke gebeurtenis die zich in je leven elke dag.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.