donderdag 17 mei 2012

Investment War Zal je een miljonair

De strijd tussen de investeringsactiviteit in het internet en de echte wereld geworden genoeg tastbaar. Ik besloot om het onderwerp te verbreden en de beginners (het maken van professionals denken) te vertellen over de verschillen en vice versa overeenkomsten tussen investeringen in de internet-en echte wereld.

Eenvoud. Effectiviteit. Security. Perspectief. Kansen. That `s hoe we de cirkel van de punten, waar het verschil tussen twee verschillende werelden investering ligt te schetsen. In feite, investeerder, bereid om geld te storten, komt nog veel meer vragen van het eigen karakter.

Echter, als er `s een verschil in een aantal algemene vraag, kan er` t is een toestemming in het bijzonder degenen ... ja, laten we `s denken, is het de moeite waard e-business, misschien het` s beter om terug te gaan naar het echte leven?

Het eerste wat, het aantrekken van iedere belegger, bereid zijn om e-geld te verdienen - is eenvoud. Op een aantal, de gemakkelijkste manier om te kopen, iets te verkopen, enz., is niet van plan het huis uit via internet. Om precies te zijn, internet in het bijzonder geeft een dergelijke kans (nou ja, de telefoon ook). Er is dus eenvoudig. Hier is uw geld op de monitor - alles doen wat U wilt.

Natuurlijk kan je groeien vet, maar ... dit zijn persoonlijke problemen. Hetzelfde geldt voor investeringen. Als u uw geld goed, kan je meerdere hen, niet uit te gaan van het huis ook. Hier is de vraag: is het verhaal echt? En we zijn klaar om te antwoorden met vertrouwen tegemoet: ja, it `s echt! Maar er is slechts een addertje onder het gras aan. Je zult moeten betalen voor de eenvoud van het gebruik van de fondsen en het krijgen van inkomsten in gevaar.

Risico - dat `s het ding, het afschrikken van vele" instappers "en risico in het bijzonder is nadeel van een internet-activiteit. Whatever You begint te doen, kunt u in de problemen komen. Helaas. Zo niet, waarom zouden we nodig hebben om iets te doen, uit te gaan van het huis?
We kunnen veronderstellen dat het gebrek aan veiligheid is dat erg "klep", het houden van de markt epidemie "aanval" van iedereen die daar zin in heeft. Bovendien is de markt zelf is niet eenduidig ​​op een bepaalde manier. Er zijn zeer winstgevend en niet erg rendabele investering tools. Niet erg winstgevend - opening bankdeposito via het portaal van deze bank. En zeer winstgevend - HYIP. En is er `s een risico hier. U kunt vele HYIP op theHYIPs.net

Het lijkt want het is onmogelijk om deze belangen te verdienen zonder het risico van alles. Je riskeert er alles aan om alles te krijgen. That `s waarom HYIP schiet vaak leeg, dan smb. verliest geld. Ja, natuurlijk zijn er HYIPs in de echte wereld ook, maar ze moeten technologieën veel complexer, en that `s de reden waarom Internet is de meest geschikte en vruchtbare gebied voor" riskante investeringen "ontwikkeling.

That `s waarom in het bijzonder, groot deel van onze artikelen gaat over hoe om jezelf technisch en hoe meer ervaring, de communicatie met beleggers zelf. :)

Hoewel, it `s niet allemaal, natuurlijk. U kunt uw geld naar eigen inzicht, zonder dat ze aan anybodies `handen. In het echte leven, het geven van geld aan anybodies `hands, kan U verdient ongeveer 20% per jaar, maar je heb` t zo zenuwachtig.

Er `s een gradatie in het echte leven van 10% naar 20% dus - het risico neemt toe. Meer risico - is strafrechtelijk. In het leven van e-belegger zijn er twee gradaties. Ofwel is er `s veel risico en geld, of eigen werk. Hoewel, we don `t geschil over het feit dat er ook een lage opbrengst investeringsprogramma's. Echter, wat `s van de zin, als men naar de bank twee keer per jaar naar de beruchte zekerheid te verkrijgen.

Let `s te praten over het gebruik van de fondsen met de eigen hand. Alle mogelijke middelen, beschikbaar in de echte wereld, staan ​​open voor u op het internet. Er zijn een aantal verschillen. Ten eerste kan iedereen ze gebruiken. Ten tweede - altijd en overal, op welke wijze. Dus dat het uitwisselen van USD voor e-gold

Je hebt niets meer dan een e-gold account. Dit zijn ook de directe investeringen. Goud wordt steeds meer - de fondsen worden ook steeds meer. En we worden niet eens spreken over FOREX markt en het kopen van effecten. Er `s niets gemakkelijker. Exclusief een aantal momenten - zie boven. :)

Nu, laten we praten over perspectieven en mogelijkheden. In de eerste plaats, U don `t moet een profeet om te zeggen dat het internet de toekomst en het werken met investeringen on-line te zijn - is slechts een toekomstige lessen leer. Bovendien, nu zijn er veel meer mogelijkheden on-line dat in het echte leven.

Ruwweg kan zelfs een kind in te gaan voor investeringen activiteit, in het geval van het hebben van voldoende bereid en in kennis. Nu hoeven we alleen de gebreken te verhelpen, hebben we het over hadden en een dergelijke vorm van de winst zal niet alleen concurreren, zal het aantrekkelijker zijn dan investeringen in de reële wereld! Welnu, we wachten.

Over het geheel genomen, een opsomming van, kunnen we het volgende zeggen. Als je een stabiele, betrouwbare inkomen, u kunt uw geld te maken aan een bank. Wilt u meer inkomen - geef het aan mensen, in de wetenschap over de transacties op effecten `markt en dat soort dingen. Zo niet - Internet is voor jou.

Bovendien biedt het gemak van omgaan met de fondsen. Als U al te vrijmoedig - Je kunt werken op de beurs. Echter, internet en niets meer is handig hier. Er `s niet moeten gaan naar een uitwisseling, alles is betrouwbaar en gemakkelijk genoeg. En, It `s nog gemakkelijker te kopen of om iets te verkopen on-line.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.